pimvandermaden 180321633 3

 

 

Eut de Kunst Urk (voorheen Muziekschool Urk) is het Centrum voor Amateurkunst voor Urk en omgeving. Wij bieden cursussen, workshops en evenementen in muziek, beeldende kunst en dans voor kinderen, jongeren en volwassenen. Eut de Kunst Urk is een zelfstandig opererend docentencollectief. Cultuurbedrijf Noordoostpolder coördineert, ondersteunt en faciliteert het cursusaanbod van Eut de Kunst Urk. Vanwege het vertrek van de huidige gitaardocent zijn we voor Eut de Kunst Urk per direct op zoek naar een docent gitaar.

 

Functieomschrijving:

Als docent gitaar geef je individuele en groepslessen aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Naast het geven van de reguliere lessen kun je deel nemen aan projecten/open huis en kun je voorspeelavonden organiseren. Je inspireert en enthousiasmeert de leerlingen door innoverende en leerzame lessen te geven. Je bent open en hebt een sociale houding, hiermee stel je de leerlingen op hun gemak. Met het plezier wat je hebt in gitaarles geven probeer je de potentie bij de cursisten te stimuleren. Als cultureel ondernemer weet jij klanten te werven en te binden.

 

Heb jij het volgende profiel?

- Je hebt een afgeronde vakinhoudelijke opleiding op HBO niveau;

- Je bent didactisch goed onderlegd;

- Je bent teamplayer, flexibel en communicatief.

 

Wat bieden we je:

- Een opdracht voor circa n.n.t.b. uren per week;

- Persoonlijke werkomgeving met een team collega's;

- Ruimte voor eigen initiatief en ideeën;

- Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 

Informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marie José van den Berg, coördinator Eut de Kunst Urk, per mail via m.j.vandenberg@cultuurbedrijfnop.nl of telefonisch: 0653974826.

 

Sollicitatie:
Je kunt je sollicitatie uiterlijk tot 5 april richten aan Marie José van Berg. Wij ontvangen je sollicitatie graag per email: m.j.vandenberg@cultuurbedrijfnop.nl.

 

foto ©PimvanderMaden